Забавно

Счетоводител открадна 150000 паунда и ги похарчи за кокаин и жени

Счетоводител от Англия открадна 150 000 паунда (196 245 долара) от своя работодател и ги похарчи за една вечер за кокаин и проститутки, информира The Sun.

Служителят на име Дарън Карвил нареждал фиктивни плащания на себе си, като в крайна сметка откраднал 262 000 паунда (342 774) от веригата сервизни центрове за автомобили, в която работел.

Той признал, че почти довел до фалит своя работодател, защото искал да изкара “един луд уикенд” и в крайна сметка наистина похарчил всичките пари за един уикенд.

38-годшният Карвил бе осъден на две години и половина затвор, след като се призна за виновен по 18 обвинения в измама.

Посочвайки като причина тормоза и ниското си самочувствие, той споделил в съда, че се бил пристрастил към партитата с компаньонки и наркотиците, като се смята, че става въпрос за кокаин.

Източник на The Sun виждал Карвил да купонясва в клубове, като веднъж бил “с три компаньонки, с които пиели шампанско и употребявали кокаин.” Според същия източник “до края на вечерта Карвил вече бил с 9 или 10 компаньонки.”

Карвил прехвърлял парите от различни подразделения на компанията, като ги маскирал като плащания на реални доставчици и търговци. Фиктивните транзакции били разкрити през август 2018 г.

Заради изпълнението на Карвил, някои служители “не получавали заплати в продължение на пет месеца,” според директора на компанията Алфред Абдула. Той също така заявил, че компанията Mr. Clutch била “близо до фалит” и че ще са й необходими “много години”, за да върне парите, които взела назаем, за да покрива разходите си.

Абдула казал още, че Карвил бил “уважаван и надежден служител” през четирите години, които прекарал в компанията. В момента се води финансово разследване за възстановяване на липсващите пари.

Loading

Admin

https://Chat.FreeUniBG.eu