Забавно

Секс позите, които всеки трябва да знае

Можем да започнем с кратък очерк за това колко полезен, важен, но и отговорен е сексът. Обаче по-добре да караме направо с интересната част – как сексът да бъде винаги страхотен? Ами със страхотни пози! Ето ги и най-добрите, а вие сте тези, които да решите кога на кои да се доверите.

1. Центрофуга

Повече вибрации – повече удоволствие. Той сяда на пералнята и вие върху него. Дано само да ви е здрава машината.

2. Стълба към небето

Идеална за всички, които не могат да издържат до спалнята. Много по-удобно е, ако стълбите имат парапет, където дамата да се държи, че току-виж страстите станали пожар.

3. Сливане

Позата, която гарантира оргазъм на жената. Сядате един срещу друг и дамата си качва краката на раменете му, което пък стяга мускулите и ускорява оргазма.

4. Паяк

Предимството тук е, че можете да се гледате, телата са открити, а гледката възбуждаща. Сядате един срещу друг, жената ляга назад като се подпира на лакти. Разтваря си краката и ги поставя около кръста му.

5. Лъжица един срещу друг

Позата е идеална, ако дамата е бременна или някой от партньорите има контузия. Защото не изисква почти никакви усилия, а удоволствието е гарантирано. Лягате си удобно един срещу друг, жената съвсем леко разтваря краката, колкото да може той да проникне и се започва с движенията. Позата, освен идеална за гушкане и целувки, осигурява и стимулиране на клитора.

6. Х-образната

Перфектната поза за по-дълъг секс. Сядате един срещу друг. Жената ляга по гръб, а краката ви са между краката на другия.

7. Интегрална

Чудесно разнообразие за любителите на мисионерската. Жената е по гръб, повдига десния си крак, а мъжът прониква, наведен леко встрани.

8. Опакован подарък

Изключително интимна поза, много прилепнала плът за още по-голяма близост. А и не изисква много усилия. Лягате настрани един срещу друг или пък жената по гръб и мъжа върху нея. Цялата работа е тя да увие краката си около кръста му.

9. Мисионерската

За нея няма какво да кажем. Всички я познаваме отлично. Но просто не можахме да си позволим лукса да я пропуснем.

10. Лъжичка

Хубавото на тази поза е, че след секса направо може да си заспите така. Двамата сте легнали настрани, мъжът е отзад. Жената може леко да издаде дупето назад, за да бъде по-лесно. Имайте предвид, че точно позицията на дупето е решаваща за сетивността, така че можете да експериментирате – по-напред, по-назад, леко издадено встрани…

11. Балетист

Поза за бърз секс в тясно пространство. Изправени сте един срещу друг, жената повдига единия си крак, а мъжа я хваща през кръста.

12. Катерач

Прилича на мисионерската, но тежестта на мъжа е изцяло върху ръцете му и самото проникване е под друг ъгъл. Позата е идеална за пичове с релефни тела, защото изпъкват с цялото си съвършенство.

13. Котка

Отново подобна на мисионерската, но има един много голям бонус за жената. Защото мъжът е легнал плътно върху нея. Така по време на движенията се стимулира и клитора. Гаранция за поне няколко оргазма!

14. В банята

Ако сте любители по-интересните сексуални изживявания, като например секс в тоалетната на заведение, тази поза ще ви стане любима. Жената се подпира на шкафа на мивката, прикляква леко и издава дупето назад. Мъжът минава зад нея и се почва. 🙂 Много вълнуващо става, ако има огледало на стената.

15. На дивана

Страхотна поза и ви съветваме задължително да я опитате. Особено, ако напоследък го правите само в спалнята. Жената ляга по корем върху облегалката за ръце на дивана. Мъжът минава отзад и тя мушка краката си между неговите.

16. Дракон

Идеалната поза за стимулация на G-точката. Жената е на четири крака на леглото, като коленете й са почти на ръба. Краката са разтворени.

17. Главен готвач

Бърз секс с максимално проникване. Жената сяда върху масата или шкафа с разтворени крака, той е с лице към нея.

18. Посейдон

Длъжни сме да кажем, че сексът под вода не е най-хигиеничният, но ако все пак сте решили да опитате, то тази поза е перфектна. Особено, ако около вас има и други хора. Изглежда, че просто се гушкате.

19. Дълбоко проникване

Тя ляга на края на леглото, краката й са на гърдите или раменете му. За мъжът позата е идеална, защото освен дълбоко проникване, му осигурява и много палава гледка. Само бъдете внимателни – нека движенията са бавни и плавни, за да няма болка.

20. Пътническата

Мъжът сяда на леглото или на удобен стол, а жената сяда в скута му или по-точно между краката му. Тя е тази, която движи нещата, защото краката са й опора и ще й е по-лесно. Нещо като кучешката поза, но в случая жената е диригентът.

21. Ездачка

Има теория, че това е най-любимата поза на мъжете, затова не пропускайте възможност да я прилагате на практика. Може и да разнообразявате с другия й вариант – ездачка с гръб.

22. Без лице

Създава близост и е удобна за гушкане. Само мъжът трябва да внимава да не изпусне партньорката си.

Loading

Admin

https://Chat.FreeUniBG.eu