Новини

Сватбата на Жоро Илиев – пир на гангстерския свят и героите на прехода в България.

Нови разкрития за паметната сватба на Жоро Илиев излязоха наяве

video
play-sharp-fill

Кадрите с видеото от сватбата на Жоро Илиев и неговата съпруга Мая предизвикаха истински фурор нета. Въпреки твърденията, че Слави Трифонов е пял на ушенце на висаджията, оказа се че той не е бил сред изпълнителите на сватбата му.

Главна роля в програмата на сватбеното тържество заемат актьорите от Ку-ку бенд. Определено младоженецът и гостите му са се забавлявали най-много на техните скечове. Двете най-големо звезди на вечерта са Камен Воденичаров и Августин Попов.

Според твърденията на запознати, въпросната вечер Жоро Илиев е раздал 300 000 долара бакшиши на изпълнителите, които са се погрижили за доброто настроение на гостите му.

Актьорът Август Попов сподели, че си е тръгнал с 30 000 долара в плик и отделно джобовете му също били пълни с пачки със зелени банкноти.

Сред любимците на Главния е и Камен Воденичаров, който си е тръгнал същата вечер с не по-малка сума.

Жоро Илиев пръснал 300 000 долара за бакшиши на сватбата си.

Говори се, че толкова са били бакшишите на Шкумбата и водещия Миодраг Иванов.

Освен тях на грандиозното тържество участие взе и легендарният оркестър „София“. Гости на сватбата разказват, че на мястото в култовия ресторант „Мираж“, където е бил оркестърът се е образувал килим от доларови банкноти. Някои от гостите се събули и танцували боси върху него.

След приключването на тържеството музикантите на бързо събрали банкнотите. Бакшиши имало дори и за чистачите в ресторанта, пише Хот арена.

Август Попов е бил любимец не само на братя Илиеви, но и на Бай Миле. Той си спомни, че веднъж бил на участие в Пампорово, което продължило точно седмица с няколко часови прекъсвания за сън.

Актьорът си спомни, че веднъж казал на мафиота, че иска да се оттегли, за да си почине и тогава той опрял пистолет в гърба му. Пълничкият комик, който вече заряза актьорството, заради ресторанта си, сподели, че Бай Миле му плащал по 500 долара на час.

Loading

Admin

https://Chat.FreeUniBG.eu