Новини

Рождената дата определя нашия живот

Добрите и лошите страни на нашия характер се определят и от деня на раждане

Вибрациите на деня, в който сме родени, определят в голяма част целия ни живот.

Ако си роден на 1-ви

Имаш силна воля, разчиташ на себе си и си независим. Обичаш да планираш, но не и да градиш. Склонен си да отлагаш, можеш да диагностираш по-добре, отколкото да предписваш. Имаш добър ум, обичаш да разрешаваш сам нещата си и разчиташ повече на ума, отколкото на сърцето. Ти си практичен и в същото време идеалист. Способен си за голяма преданост, но не си демонстративен. Обичаш да бъдеш насърчаван и въпреки твоята независимост си много чувствителен. Имаш голямо количество неизразена сила.

Ако си роден на 2-ри

Много си емоционален и много чувствителен към атмосферата, сред която се намираш. Малко си нервен и разсеян, но лесно се сприятеляваш и си обичан от приятелите си. Обичаш хората да се занимават с теб, защото си с топло сърце и жадуваш за любов. Избягвай настроенията и всички неща, които имат тенденцията да те подтискат. Обичаш материалната лекота и комфорт, макар че невинаги си склонен да правиш усилия за тях. Трябва да пишеш поезия или по някакъв начин да култивираш таланта си за ритъм и музика.

Ако си роден на 3-ти

Имаш голяма жизненост и бързо се възстановяваш от болести. Твоето въображение е живо и можеш да направиш приказка от най-незначителната случка. Трябва да пишеш и да се занимаваш с работа, която дава простор на литературните ти способности. Нужно е да разширяваш интересите си и да бъдеш зает. Ти си с интензивни и краини чувства. Понякога имаш емоционални кризи, но въпреки това бързо се възстановяваш. Обичаш обществото и си изразителен, когато имаш слушатели. Лесно се задоволяваш и използваш най-добре условията. Неспокойствието ти изисква интереси извън дома и работата ти, която те ангажира.

Ако си роден на 4-ти

Голям любител на природата, дома, фамилията и дървата. Много добре би успял в манифактурата, строителството, а също така и в някаква работа, свързана със земята. Трябва да се занимаваш с музика, художество или склуптура като ограничен предмет, макар, че можеш да търгуваш с всяко едно от тях. Ти си доста установен в своите възгледи и склонен да ги налагаш на други, чувствайки себе си господар на правилата и етиката. Страдаш много от твоята любовна натура, защото вярата ти в дисциплината те затруднява да изразиш любовта, която чувстваш, или да получиш тази, която ти е нужна. Ти си неуморен работник и си склонен да увличаш другите. Трябва да настояваш да бъдеш весел и да отделиш време за игра, иначе има вероятност да стопиш спестяванията си за лекари.

Ако си роден на 5-ти

Ти си лесно приспособим, добър помагач и малко самохвалек. Със силно въображение. Имаш чудесен ум и се разностранно развит. Чудесен компаньон си и обикновено караш нещата бързо да се движат. Обичаш живота и се променяш от едно към друго с голяма бързина. Би имал успех в химията и правото. Нужно ти е семейство, но би се отказал да си обвързан. Имаш добър глас и можеш да създадеш удоволствие с пеенето си.

Ако си роден на 6-ти

Любовта е главната нота в твоята природа. Копнееш за похвала и оценка и си нещастен от критиката. Търсиш компания, изсипваш твоите чувства върху един, докато трае привързаността, но тъи като 6 търси винаги своя идеал и рядко го намира, ти се опитваш отново и отново, така че си спечелваш репутацията на леконравен. Обичаш децата, но твоите собствени не са необходими за щастието ти. Ти си добре протежиран, но в постоянен страх от мизерия. Умен си без да си интелектуален, имаш чудесни способности да имитираш и би успял на сцената, ако твоят път на живота ти даде възможност. Би успял в предприятия и леко би спечелил пари или подкрепа в тях. Имаш литературни и артистични заложби

Ако си роден на 7-ми

Трябва да се научиш да се задълбочаваш. Имаш остър ум и си способен на дълбок умствен анализ. Никога не трябва да спекулираш или да играеш комар. Нужно е да проучиш всеки детаил на работата, с която се занимаваш. Никога не приемаи съвет противен на твоята собствена интуиция, която е много силна. Трябва да чакаш, а не да търсиш. Имаш талант за струнни инструменти или орган, нюх към парични въпроси и би успял като банкер. Не обичаш да променяш мненията си. Избягваи брак в този цикъл, защото не е лесно да направиш физическа нагласа в седморката. Когато е възможно, излизаи от града за почивка. Прекарваи част от всеки ден сам.

Ако си роден на 8-ми

Ти си творческа натура. Трябва да избереш, кариера свързана с обществените науки. Не трябва да влизаш в равноправни съдружничества, а да си глава на твое предприятие. Би могъл успешно да ръководиш банкови предприятия, големи корпорации или организации. Винаги трябва да изразяваш честност или постоянство, за да имаш постоянен успех, пише astrosence.com. Повече обичаш книгите, отколкото четенето. Склонен си към големи жестове, даваш големи суми като колекционер или меценат на изкуствата. Обичаш да се изтъкваш и фамилията ти да е на почит

Ако си роден на 9-ти

Привличат те изкуствата и публицистиката. Склонен си към метафизика и обичаш да я свързваш със световните проблеми. Ти си литератор и имаш силна воля. Можеш да успееш почти във всяка артистична служба, да се увлечеш от писателство или издателска деиност. Трябва да имаш широко образование и сам да избереш професията си. Принадлежиш на света и рядко можеш с успех да водиш личен живот. Избегни брака в този цикъл, тъи като 9 е завършител и има наклонност да скъса с раздяла, макар че любовта може да остане неизменна. Ще предприемеш дълги пътешествия и ще си обект на много промени.

Ако си роден на 10-ти

Трябва да имаш разностранни интереси, тъи като си способен и можеш да вършиш много неща наведнъж. Склонен си да се чувстваш изолиран и онеправдан, ревнуваш приятелите си. Имаш чудесен ум и силна воля. Имаш творчески талант и макар, че принадлежиш на търговския свят, трябва да култивираш изкуството като страничен интерес, главно музика или художество. Много си гостоприемен, но не домакин и не трябва да бъдеш натоварен много със семеини грижи. Имаш голяма жизненост и лесно се възстановяваш от физически и емоционални болести.

Ако си роден на 11-ти

Имаш много решителност и постоянство, но твоята енергия и желание са колебливи, с драматичност в деиствията. Бляскъв, но нервен и напрегнат вътрешно. Имаш бързи реакции, но трябва да внимаваш интелектът да не потопи интуицията ти. Склонен си да наложиш своите собствени схващания за морала много остро и не даваш място на човешкото уравновесяване. Твоята любов и чувства са краини и без разум. Трябва да пазиш здравето и нервите си и постоянно да се бориш против неуравновесеността си. Избягваи всяка наклонност към събиране на пари за свои собствен пиедестал. Ти си обект на краиности – на височини и дълбочини. Запомни, че ти е дадено голямо господарско число.

Ако си роден на 12-ти

Ти си бляскав, магнетичен, с въображение, много убедителен в аргументацията си, в спор и прекрасен говорител. Обичаш живота, имаш добре уравновесен ум. Би бил прекрасен адвокат или актьор. Имаш високи идеали и много артистични заложби. Трябва да тренираш себе си за някаква мисия в живота, да поддържаш интелектуална активност, да избягваш тенденцията към краини настроения. Можеш да станеш прекрасен архитект. Склонен си към флиртове и афери. Завърши каквото почнеш и избягваи тенденцията да разпиляваш.

Ако си роден на 13-ти

Това е число на противоречия – творчество и безпокоиство. Ти си сензативен, страдащ от околната си среда и си обект на експлозии. Имаш добър ум, упорита воля, силна любовна природа, но рядко я показваш. Страдаш, често си неразбран, смятан за неразумен. Склонен си да бъдеш диктатор, но инак си прекрасен управител. Можеш да рисуваш или да моделираш, но наи-добре би успял в търговията. Наи-добрият ти успех е в работата със земята, мини, геоложки проучвания. Обичаш униформа, но мразиш воината. Домът е от жизнено значение за твоето щастие.

Ако си роден на 14-ти

Разностранен и двоинствен, имаш разсъдителен и пророчески ум. Щастлив си в шанса и си чаровен комарджия и залъгвач. Не си артистичен, но се нуждаеш от някаква форма на изкуството за развлечение. Трябва да работиш в предприятие с голям мащаб. Ожени се млад, защото си склонен към чести промени в по-късния живот. Много си емоционален, винаги могат да те спечелят чрез твоите чувства и симпатии. Избягваи всички изкушения. Ти си мост между физическия и духовния свят и имаш големи съзидателни и разрушителни сили.

Ако си роден на 15-ти

Ти си под протекцията на хармоничното 6. Имаш много дарби и трябва да постигнеш голям паричен успех. По-скоро поглъщаш знанията, отколкото ги придобиваш чрез упорито учене. Привличаш към себе си приятели, подаръци и възможности. Способен си за много саможертви и би служил на една справедлива кауза или един обичан приятел, но не би се подчинил на превъзходство. Склонен си към професионална кариера на адвокат, доктор, дипломат или държавник. Винаги създаваш впечатление на младост. Ти си щедър и склонен към лични благодеяния, отколкото към обща филантропия. Обичаш своя дом.

Ако си роден на 16-ти

Склонен си към нервност и понякога те считат раздразнителен. Имаш склонност да създаваш усложнения и сплетни и страдаш от последствията. Естествено си отдалечен от хората, но се стремиш към дом и любов. Ако избираш изкуството или литературата като професия, трябва да имаш и някои практичен интерес, върху които да приложиш твоите прекрасни способности на разсъдък и анализ. Не обичаш да ти се месят в плановете, макар че не си агресивен. Живееш премного в себе си. Изискваш чувство, но не винаги правиш усилия да го спечелиш.

Ако си роден на 17-ти

Умствено издигнат, с горд дух, консервативен, но понякога щедър или сдържан, събиращ или разпиляващ, ти си много установен в твоите идеи и рядко се поддаваш на другите. Можеш да запазиш и управляваш интересите и работите на другите с голям успех. Трябва да бъдеш деиствителен глава на собствено предприятие, но да работиш с подчинени съдружници или партньори. Изпълняваш каквото предприемеш и трябва да се занимаваш с големи неща, като внимаваш с детаилите тъи като мразиш да се занимаваш с тях. Имаш голяма любов към знанието и изследването. Ако се занимаваш с писателство, то ще е технико-историческо по-скоро, отколкото романи.

Ако си роден на 18-ти

Ще имаш много промени, активност и пътуване. Големи неща ще се очакват от тебе, защото ти е дадена независимост и изпълнителност, така че може да те натоварят с грижа за старите или безпомощните, които ще искат твоята помощ. Не обичаш съвети. Склонен си към право, политика и религия – голямо поле, което се нуждае от способна администрация. Първите ти стъпки може да не са много успешни, но ще успееш по-късно. Макар че си много емоционален и обичаш разсъжденията и спора, би станал прекрасен драматичен критик или писател, също и добър оратор. Никога не си рязък в парични сделки. Брак или годеж, съюз в този цикъл отиват към анулиране или скъсване.

Ако си роден на 19-ти

Ти си логичен, постоянен, неизменен, практичен, артистичен и универсален. Трябва да бъдеш независим и да не се подчиняваш на ограниченията. Можеш да се издигнеш до големи височини или да паднеш в големи дълбочини и в дела, и в чувства. Не обичаш концепциите и конвенциите. Много си разностранчив и можеш да успееш в много неща, главно с право, музика или като лекар специалист. Би станал и политик, защото имаш дълбоко чувство за отговорност. Ще бъдеш призван да направиш много отстъпки в личния си живот. Имаш дълбоко отвращение към посредничеството, жадуваш за промяна и разнообразие.

Ако си роден на 20-ти

Ще намериш наи-добрата си среда в малко предприятие и в атмосфера на приятелства. Не си склонен да се разширяваш в по-широки полета на деиност и се задоволяваш да работиш с други, вместо да поемеш голямата отговорност да работиш сам. Би бил превъзходен политик или проповедник, макар че ти говориш много по-добре на хартия, отколкото пред публика. Ти си симпатичен и любвеобилен, способен да складираш голямо знание, но трябва да получиш добро образование. Добре би работил в управлението на недвижими имоти, в правото, където вниманието към детаилите е важен фактор. Имаш голям афинитет към природата, дома, фамилията и приятелите. Обичаш да помагаш, но не обичаш физическия труд.

Ако си роден на 21-ви

Имаш красив глас, макар че можеш да срещнеш трудности при култивирането му. Ти си магнетичен и музикален, обичаш красотата , изкуството и танца. Много нервен си и трябва да работиш за контролиране на някои от твоите необясними отвращения. Повече си възприемчив, отколкото активен в твоите изрази на любов, но много се гордееш и интересуваш от обектите на чувствата. По-добър приятел си отколкото съпруг, защото си склонен към подозрителност чрез твоите качества на въображение. Трябва да избягваш тенденцията към мрачност и тревога. Ще имаш успех по каквато и да е образователна линия.

Ако си роден на 22-ри

Едно господарско число – и в обективния и в субективния свят. Като всички мощни числа 22 е неравно и прекалено стимулиращо и има нужда от много почивка и уединение, за да намери и опази своето равновесие. Ти си много интуитивен и триабва да разчиташ на първите си впечатления, постоянно разпъван между изразяване на твоите идеали и желание да ги опазиш в тесни конструктивни рамки. Имаш неограничена сила на двете полета, но имаш и високата мисия на универсален добротворец. Не можеш да поддържаш много лични амбиции по тази причина. Би станал прекрасен юрисконсулт, минен инженер или пазител на обществени интереси. Можеш да търгуваш с големи земи, но не се стараи да бъдеш сам ти хазяин. Избягваи всяко съмнително предприятие. Можеш да успееш по всяка линия която отговаря на твоите идеали.

Ако си роден на 23-ти

Състрадателен си и разбираш хората. Имаш практичен ум, които те прави много ценен. Твоето число е 5, което ти дава една необяснима способност да диагностицираш всякакви физически разстроиства. Би имал успех като милосърдна сестра или доктор, но не и хирург, тъи като мисията на това число е да строи и лекува, вместо да разрушава. Твоята техническа и практическа способност ти дават интерес към химията, правото и търговията. Премного си практичен, за да успееш в изкуството. Нямаш чувство за малоценност, популярен си и обичаш контакт с обществото. Понасяш с желание много товари и си прекрасен компаньон.

Ако си роден на 24-ти

Ти трябва да станеш много активен или ще страдаш от прахосана енергия. Ще копнееш за чести промени. Не трябва да се колебаеш с проектите си, но не продължаваи да се разширяваш. Ти си силно свързан с изкуството, музика, склуптура и имаш значителен талант за сцената, защото си драматичен по природа. Ще имаш паричен успех като търговец или предприемач. Можеш да печелиш и от недвижими имоти и продажба на земя. Практичен си, малко склонен към мечтателство. Външният израз няма голямо значение и стоиност за теб. Склонен си да подсилваш радостите и скърбите си. Избягваи чувството си на подтиснатост, ревност и тревога. Ще научиш много чрез способностите си за наблюдение.

Ако си роден на 25-ти

Ти си пророческа и интуитивна натура. Притежаваш силна склонност към окултизма, не винаги си разбран, защото имаш тенденция да прикриваш истинските си чувства. Имаш талант за рисуване и склуптура, можеш да търгуваш във всяка област на изкуството, към която имаш склонност. Можеш да успееш по професионална линия или с търговия. Трябва да работиш в политиката и да се интересуваш от по-конструктивни неща. Склонност към колебание и за да не страдаш, трябва да го преодолееш. Научи се на концентрация, да не си раздразнителен и меланхоличен. Слабостта ти е в твоето чувство. Пази се винаги от тесния стръмен път, защото в това число има тенденция да се отклониш от правия път. Xора с този рожден ден са склонни да проповядват морал, но да практикуват слободия. Ти си идеалист и пълен с надежди. Работи против мързела.

Ако си роден на 26-ти

Няма дребно нещо, което да не поставиш в употреба. Взираш се много навътре, живееш с миналото в ущърб на настоящето и бъдещето. Започваш много неща, но ти е трудно да ги изкараш докраи. Трябва да избереш професия по артистична линия, но не и музика. Можеш да търгуваш в голям мащаб с тая професия. Ти се издигаш до високи постове, но падаш и под средното – както си избереш. Трябва да имаш добро образование. Ако вкусът ти не те води към изкуство, ще имаш успех в политиката, дипломацията или обществения сектор. Имаш много добра семеина природа. Обичаш деца и трябва да се ожениш рано. Обича показ в обществото. Не настояваш за физически удобства и си много щедър към другите.

Ако си роден на 27-ми

Това е число на четвъртото измерение и някак по-склонно към материалистическото. Носи силна брачна вибрация, но брак в този цикъл е склонен да те разочарова. Силен си, но лесно възбудим и не можеш да бъдеш в подчинено положение. Би станал добър адвокат, голям дипломат или добър търговец. Не обичаш да даваш сметка за поведението си. Горещ си в чувствата си и прекаляваш в емоциите си. Ти си разностранен и артистичен, имаш и литературни таланти. Твоето верую клони към мъдростта на Изтока, а не към ортодоксалност.

Ако си роден на 28-ми

Ти си много емоционален, със силна воля, доминантен, но изпълнен с любов и желаеш да нарушиш всички традиции заради нея. Твоите връзки клонят към неконвенционалното, но винаги ще представят твоите идеали. По природа си изпълнителен и би успял като архитект или инженер, учител, лектор или адвокат. Искаш да превъзхождаш другите и би направил големи жертви, за да успееш в амбициите си. Трябва да избягваш склонността си към мързел, защото скоро ще добиеш навика на празна мечтателност и дребнавост, които ще унищоят твоите дарования. Склонен си да преувеличаваш всичко, което се отнася до твоят живот и така си създаваш много разочарования. Обичаш свободата, но когато твоите идеали се реализират, обикновено ги избягваш, като оставаш последния си успех да избледнее в забрава.

Ако си роден на 29-ти

Способен за водачество с големи резултати. Чрез твоята сила можеш да докараш на себе си или на другите съзидание или разрушение. Краен си във всичко, интензивен в любов и разсъдък – или подтиснат или радостен. Трябва да пазиш да не изтървеш контрола върху нервите си. Домът е необходим за твоето щастие, но с тебе лесно не се живее, защото си погълнат от своите мечти и забравяш да отделиш внимание за удобствата на другите. Трябва да имаш определена работа за да те поддържа уравновесен.

Ако си роден на 30-ти

Изпълнен си с електричество и жизненост, доста си нервен, но не привличаш болести и неразположения и ако те доидат, имаш сили да ги отхвърлиш. Трябва да се пазиш от обсебване и никъде не предприемаи полети в астралните светове. Склонен си да мислиш, че винаги си прав в заключенията си. Ти имаш малко познания, трябва да търсиш още и много въображение и интуиция. Чудесен компаньон си и би бил прекрасен учител, писател или социален работник. Лоялен си, макар че си склонен към флирт. Обичаш да оценяват добрите ти неща и си привързан към работата си.

Ако си роден на 31-ви

Не си играи с психични явления. Твоите аспирации не са винаги разумни и могат да ти донесат разочарования. Трябва да култивираш силата и приложението на 4, ако искаш да успееш в живота. Имаш добри търговски качества, но търсиш “по удобна” работа. Би бил прекрасен химик или алхимик, защото имаш голяма оригиналност в комбинациите. Обичаш да пътуваш и не обичаш да живееш сам. Трябва да се ожениш рано, защото отговорността и необходима за твоето стабилизиране. Ти никога не забравяш една услуга, но и една обида. Имаш тенденция да разпиляваш непредвидливо парите.

 

Loading

Admin

https://Chat.FreeUniBG.eu