Забавно

Родители разбраха, че 20-годишният им син е бил жиголо за баби по време на карантината

Разтърсваща история дойде от Хамптън, Ню Йорк. Там родители разбраха, че 20-годишният им син е бил жиголо за баби по време на карантината и изкарал 100 хил. долара за кратко време. Как започнало всичко?

Историята разказва Джайми Примак в Туитър, но без да споменава имена. Нейна приятелка, отркила 100 хил. долара в шкафчето на сина си.

„Първата мисъл, която минала през главата й била, че синът продава наркотици – пише Примак. – Това обаче била грешна теория“.

Синчето работило в квартално магазинче и нямало как да изкара толкова много пари. До последно обаче не искал да каже от къде са му джобните. Кулминацията настъпила, когато баща му заплашил, че ще отиде с парите в полицията. Тогава 20-годишният момък признал, че задоволявал възрастни жени по време на карантината.

„Една баба му предложила по 5 хил. долара за сесия и той се навил – добавя Примак. – Това означава, че той им правил компания поне в 20 случая, а може и да са повече. Старата жена му споделила, че има нужда от развлечение по време на карантината, както за нея, така и за нейни приятелки“.

След като разбрали от къде са били парите, майката на момчето заявила, че ще върне всеки долар на бабите, докато бащата бил на друго мнение.

Loading

Admin

https://Chat.FreeUniBG.eu