Новини

Първият порно университет в света отвори врати в Колумбия (видео и снимки)

Първият в света порно-университет за обучение на актьори за филми за възрастни отвори врати в Колумбия, съобщава “Sun“. Основателката му е успешната актриса Амаранта Ханк.

Учащите в него ще се обучават в техниката на снимането на филми за възрастни и разпространението им след това. Предвиждат се и лекции на тема “Какво има значение за ерекцията”, както и практически упражнения, също така как да създадем идеалния декор и как да бъдеш актриса в такива филми.

Във висшето учебно заведение вече са се записали 12 студенти.

Амаранта Ханк, чието истинско име е Алехандра Омана Руиз става известна в родната си Колумбия, след като губи бас и трябва да се съблече за еротично списание, ако футболният отбор Депортиво Кукута стигне в горната дивизия.

След успеха на тези снимки, Амаранта Ханк тръгва по нов професионален път. Сега тя иска да помогне на начинаещи порно актьори също да успеят в кариерата, като им преподава в университета.

Ханк няма търпение да започне с практическите занимания, като главната ѝ цел е да научи студентите си как да се забавляват, вършейки тази работа.

Loading

Admin

https://Chat.FreeUniBG.eu