Новини

Причината за смъртта на Явор Захариев е побой

Не са открити наркотици в кръвта му, съобщи сестрата на музиканта Рая Крумова

Вокалистът на Gravity Co Явор Захариев починал след побой. В кръвта му не са открити наркотици. Това съобщи с пост във Фейсбук неговата сестра.

“На всички вас държим да кажем, че това не е поредната наркоманска история, която от първия момент ни нагнездихте насила в главите, без дори да знаете какво точно се е случило “по не потвърдени данни”. По изключително….и подчертаваме, по изключително потвърдени данни, Явор не е имал наркотици в тялото си. 
Абсолютно никакви. 
Явор е бил бит…пребит от бой и тялото му, което беше също толкова чупливо, както и душата му не издържа. Това е истината за Явор и за неговата смърт”, написа Рая Крумова в социалната мрежа.

С изявлението си тя се обръща към тези, “които побързаха да го нарекат “наркоман” или да подчертаят с големи черни букви, че той е загубил борбата си с наркотиците”.

“Всеки един от нас и от вас живее с пороци, признати или не. Той имаше огромната смелост да ги извади, да ги покаже и да се бори с тях. Но това не е причината за неговата смърт. Причината е друга…И много по-болезнена.

Сигурни сме, че на Господ Бог му трябват много ангели, за да се бори срещу демоните на този свят и затова си го взе”, казва още сестрата на Явор.

“Обичаме те и ще те обичаме винаги от дъното на цялото ни сърце и цялата ни душа”, завършва поста си Рая Крумова.

Явор Захариев почина на 5 април няколко дни, след като беше открит от родителите си в безпомощно състояние и със счупен нос, в апартамента, където живеел. (Припомнете си във видеото горе)

Loading

Admin

https://Chat.FreeUniBG.eu