Забавно

Пишки според зодиите

Ще си позволим да публикуваме една статия, която не е подходяща за лица под 18 години и молим всички такива да пропуснат прочита и. Информацията я намерихме в интернет и решихме да я споделим с нашите читатели тъй като е забавна и интересна. Екипът не носи отговорност за евентуални морални или други щети.

Овен

Наистина са добри. Мама им деба кочовкса, и дълги и дебели и големи, може и средни, но много потентни пишки. Ебат до забрава, при това яко. Татко Марс се е погрижил де що е мъжко , да е брутално надарено. Някои страдат от преждевременна еякулация, но го дигат пак много бързо. Едра глава на пишката, пирамидални структури не се забелязват.

Телец

Тлъста пишка, недотам дълга и бавно я вдигат. Много бавно. Ако знаят че си щерка на богат татко я дигат по-бързо. Понякога главата не е много едра и дебелия пишльок има странното свойство да изтънява рязко в основата. Дължи се на психологични отклонения. .

Близнаци

Ташак е, ама наистина са два вида. Или наистина миниатюрна, като я видиш не вярваш на очите си, или добре надарени магарета. И в двата случая трябва интелектуално да ги впечатлиш че да ги засърби кокалчето. Мусюлманите близнаци имат късмет,защото обрязването им спестява вродените проблеми с отварянето на главичката, къса кожичка за менвриране имат близнетата.

Рак

При тях преобладават дългите и тънки пишки, които се гънат. Има и по-къси, но те само изглеждат по-дебели. Главичките са им чисти, розови и приятно закръглени. Удоволствие е да им духаш.

Лъв

Долна лъжа е, че на лъвовете им е голяма. Средна по размер, възтлъстичка като на телеца и стрелеца късметлия, но има една особенност: изобилие на кожа. Ама виси тая кожа ви казвам, гледаш спокойно отпусната пишка, и още толкова кожа виси, брррррр… и като се надърви,пак си я набира назад, и става като муцунка на шарпей

Дева

Няма безобразно надарени деви, нито ощетени грубо.Средна хубост, нормална пишка, преглъща се. Пишка на счетоводител. Главичката е особено рязко изпъкнала и цепката на семепровода се очертавя ярко. Много чуствителна глава имат, и треперят при свършване.

Везни

Нервни пишки имат. Можеби ташаците им служат за кантар. Ако мъжкия везни е с къси крака, има вероятност пишката да е по-тлъстичка. Дължината на чурката и времетраенето преди цвъкането са пропорционални на разстоянието м/у очите. Не им духайте, празнят се много бързо.

Скорпион

Не са от най-големите, но са най-палавите пишки:Тамън, тъй да се каже. И палави като пъстърва в размножителен период. Колкото и да са бели притежателите, пишките имат един два слоя пигмент отгоре на кожата. Преобладават дербните глави, подходящи за дефлориране.

Срелец

Тия нещастни кентаври се славят с изключително умерена пишка, клоняща към малката. Тънката пишка също е често срещана. Главичката е малко разфокусирана , като разтопен восък. Има и хипер надарени коне, но те са шестица от тотото. Стрелеца късметлия има фи на пишката, инче тънкаж.

Козирог

Oт среден размер нагоре, хубава дебелина, изпълва ръката. Пишките са им естетично оформени,само за рисуване. Стабилен кур за вкарване. Главичка, една от най-приятните за смукане, тлъста, но кожата не е прекалено опъната, че да те е страх, че ще се пукне като домат, ако я захапеш.

Водолей

При тях няма размери и стандарти: големи, малки, дълги, дебели, пирамидални , къси… комплекта е нестабилен като психиката им.

Риби

Хубави пишки. Едри, големи риби. Тлъсти и приятни.

  • Всички кривини, улево-десно, надолу-нагоре, не се дължат на зодиите.

Loading

Admin

https://Chat.FreeUniBG.eu