Новини

Официално: И двете дузпи на Реал срещу Лудогорец са несъществуващи

Крейг Томсън е дал две измислени дузпи за гостите на мача „Лудогорец“ -„Реал“, пише в официалния доклад на съдийския наблюдател, с който „24 часа“ разполага.

За сметка на това реферът е действал правилно при победното попадение на Карим Бензема и при исканата от разградчани дузпа срещу Върджил Мисиджан.

Шотландецът е получил изключително слабата оценка – 7. При такава в българското първенство реферът получава наказание от няколко месеца. Това означава, че той едва ли ще види Шампионс-ка лига до края на сезона.

Единият от асистентите зад вратата също е с намалена оценка от 7,5 заради първата дузпа, която Владислав Стоянов спаси на Кристиано Роналдо.

Германският рефер от турски произход Дениз Айтекин бе назначен за главен съдия на мача с „Базел“ утре. Ще му помагат Гуйдо Клеве и Маркус Хакер. Зад вратите ще бъдат Кристиан Дингерт и Тобиас Щелер. Че-твърти е Тобиас Крист.

Словенецът Владимир Сайн е съдийски наблюдател, а шведът Герхард Сагер е дежурен делегат.

Айтекин е международен съдия от 2011 г., а дебютът му в Бундеслигата е на 27 септември 2008 г. на мача между „Херта“ и „Енерги“. Гостите печелелят с 1:0 с гол на Бранко Йелич след пас на Станислав Ангелов.

Реферът е икономист и живее в Оберсбах. Извън футболното съдийство се занимава с интернет мениджмънт.

Дебютът на Денис Айтекин в Шампионската лига е на 23 октомври 2012-а година – равенството 1:1 между Нордселанд и Ювентус в Дания.

На 21 фверуари 2013-а година германецът свири при гостуването на Базел на Днепът (1:1) в 1/16 финалите на Лига Европа. Той не е ръководил мачове с участието на наши тимове на каквото и да е ниво в кариерата си.

Loading

Admin

https://Chat.FreeUniBG.eu