Спорт

Отнеха правата на Кобрата!

Състезателният лиценз на Кубрат Пулев в Калифорния към момента е прекратен. Това стана ясно от становище на щатската спортна комисия в Калифорния, съобщи Нова.

“Щатската спортна комисия на Калифорния е ангажирана в одобряването на събитията където хора от всеки пол са уважавани като състезатели, репортери и фенове. Ние приемаме този инцидент много сериозно. Във вторник Пулев беше уведомен, че преди да може отново да получи лиценз да се бие в Калифорния, ще трябва да се яви пред комисията и да демонстрира, че той се съобразява с този принцип на респект”, гласи цялото становище.

Кубрат Пулев целуна репортерката на Vegas Sports Daily по време на интервю след трудната му победа над Богдан Дину в Калифорния. Първоначално Джени Суши сама качи видеото от целувката в профила си в една от социалните мрежи. Впоследствие го свали и заведе дело за посегателство срещу боксьора. Следващото заседание на спортната комисия е на 14-и май, а до тогава адвокатката на Джени Равало поиска пълно разследване.

Интересите на Джени Суши защитава 77-годишната Глория Олред. Тя е една от лидерките на движението за равноправие на жените в САЩ. Олред има богат опит в областта, като от години се занимава с дела за защита правата на жените. Тя е изестна с това, че взима дела, свързани с подобни скандали и известни личности.

Репортерката Джени Суши и нейната адвокатка ще предприемат сериозни действия спрямо българския боксьор Кубрат Пулев.

Те настояват за пълно разследване на случая, при който Пулев изненадващо целуна журналистката след победата си над Богдан Дину.

Суши вече твърди, че българинът не само я е целунал, но и я е опипал, и поиска отнемане на неговия лиценз.

Адвокат на Суши е 77-годишната Глория Олред, спечелила няколко знакови дела, свързани със защита на правата на жените.

На пресконференция днес Олред заяви, че целувката по устата не е била единственото неприемливо действие на Пулев срещу нейната клиентка. След интервюто той си е позволил да опипа по задника Джени Суши. Осъзнавайки, че може да си навлече неприятности, Кобрата е помолил репортерката да изреже въпросната целувка от материала на Vegas Sports Daily, но тя е отказала.

Глория Олред обясни, че ще настоява за сериозно разследване на случая и ще иска отнемане на лиценза на Пулев, а това би поставило кариерата му на карта.

„Опасността повече да не видим Кобрата на ринга е 0%, според мен”, коментира мениджърът на Пулев Ивайло Гоцев пред NOVA. “Но както всяка битка, и тази ще има рундове. Сега ще изживеем лека драма извън ринга. Това е шоубизнес, ние сме в Америка, всеки иска да е звезда, явно това момиче е тръгнало по този път, но просто тя излиза много неподготвена. Има неща, които ще излязат наяве и ще се разбере кой откъде е “.

Image result for Джени Суши

Името на Джени Суши нашумя в България покрай скандала с Кубрат Пулев.

Тя заведе дело срещу българската звезда в бокса заради внезапната целувка на Кобрата веднага след трудната му победа над румънеца Богдан Дину в Калифорния.

Спортният лиценз на софиянеца за САЩ е временно замразен, като Пулев ще даде показания на 14 май. Но коя всъщност е Джени Суши? Това е прозвище, истинското й име е Дженифър Равало.

Image result for Jennifer Ravalo

Тя е на 42 години, висока е малко над 170 см, тежи 64 кг. Води се за един от най-известните репортери отвъд океана и е популярна като кралицата на голото суши.

Голото суши е известно и като боди суши. Това е японска практика за серивиране на суши върху голо женско или мъжко тяло. Датира от периода на самураите в Япония и се явява субкултура на геишите и е било използвано най-вече при отпразнуване на победа след битка.

В традиционното голо суши, моделът по-никакъв начин не трябва да участва в разговори с гостите. Самото суши се поставя на места предварително подготвени, така че да няма контакт между сушито, рибата и модела.

Image result for Jennifer Ravalo

Гостите на подобно парти не трябва по никакъв начин да взимат с ръце или с уста сушито от модела, а с клечките предназначени за това. По никакъв начин не бива да се виждат гърдите на модела или да се използват непристойни думи срещу него.

Сервирало се е за най-изтъкнатите самураи.

Loading

Admin

https://Chat.FreeUniBG.eu