Забавно

Откачалки правят секс, докато скачат с парашут +18 ( Видео )

video
play-sharp-fill

За някои хора скачането с парашут вече не е толкова интересно занимание. За да вкарат доза адреналин в кръвта си, те измислят нови начини за забавление. Типичен пример за това е Алекс Торес, който успял да убеди момиче да прави секс с него, докато двамата скачат с парашут.

Френско-канадската порно звезда Алекс Торес е напът да покори нови висоти в кариерата си. Благодарение на социалните мрежи, сайтовете и блоговете, хиляди души по света видяха как той прави секс с момиче, докато двамата скачат с парашут. Актьорът сам качил в Интернет видеото, на което се вижда как задоволява загорялата мацка.

В порно гилдията Торес е известен с името „Voodoo”. Освен че е ангажиран с тази работа, преди време Алекс се е занимавал и с нещо друго. Преди години той станал инструктор по скачане с парашут, но после бил уволнен поради ред причини.

От каченото в нета видео става ясно, че интимната игра между Торес и партньорката му е започнала в самолета. Но дори по време на скока и свободното падане двамата не спират да правят секс, като няколко пъти той дори успява да я целуне.

Всичко звучи прекрасно и наистина откачено, но в момента органите на реда проверяват авиокомпанията, помогнала на откачалките да осъществят тази нетрадиционна мечта.

Според федералните разпоредби всяко движение, което разсейва пилота по време на полет, е грубо нарушение. Но двойката твърди, че пилотът се е обърнал назад само няколко пъти и през цялото време е бил съсредоточен върху работата си. Въпреки гледката зад себе си, той запазил пълно спокойствие и не пожелал да се обърне за по-дълго време, за да гледа как го правят Торес и партньорката му.

Ако и вие скучаете и се чудите как да разнообразите интимния си живот, можете да планирате правене на секс по време на скок с парашут. Ако се осмелите да го направите, не забравяйте да се похвалите пред нас.

Loading

Admin

https://Chat.FreeUniBG.eu