Забавно

Най-дразнещите статуси във Фейсбук

Фейсбук е феномен. Социалната мрежа стана място, където можеш да си кажете всичко, като след това си мислите, че някой ще го прочете и дори ще се заинтересува. Експерти все по-често твърдят обаче, че огромният поток информация размива смисъла на казаното и то става по-скоро страничен шум, който се губи между постовете.

Има обаче публикации, които се набиват на очи, но не с полезната информация, която носят, нито с благородните инициативи, които поемат. Напротив, това са публикации, които се повтарят толкова често, че са неимоверно дразнещи за всички приятели в списъка. Ето кои са те:

Публикациите, свързани с романтични словоизлияния.

Всеки е или е бил влюбен. Светът тогава е с един тон по-светъл и бихме искали да кажем за това на всички, но – не прекалявайте. Личният живот трябва да си остане личен. Колкото по-малко говорите на останалите за любовните си взаимоотношения с партньора си в социалната мрежа, толкова по-дълго ще продължи хубавото чувство. Обичайте се на живо, без посредници.

Мъдрите мисли и цитати имат за цел да ни поучават, не да показват колко сме умни.

Няма начин да не сте забелязали, че когато влизате в профила си, веднага ви заливат отвсякъде с чужди мъдри мисли и цитати. Фейсбук не е лексикон. Ако все пак ви влече да кажете нещо умно, нека поне е ваше производство. Не бъдете посредствени.

Опитите за секси снимки и издадените напред устни дразнят.

Колкото и да мислите, че леко разголените снимки и тези, които от близък план показват големината на устните, ни правят секси, лъжете се. В повечето случаи изглеждате нелепо.

Съобщенията от тип Сподели и виж какво ще се случи… ви правят глупави в очите на другите.

Този вид съобщения много често се глупави и дори безвкусни. Не ги споделяйте, от сега ви казваме, че нищо няма да се случи. Основното им предназначение е хората, които са ги качили, да увеличат споделянията на страниците си.

Има и друг начин да помогнете на бездомни кучета, освен да споделяте снимките им.

Всеки има поне един любител на бездомните кучета в листата на приятелите си. Като че ли целият им живот е посветен на грижата за животинките бездом. Дали е така? По добре следващия път, когато споделят снимка на поредния опърпан мъник, ги посъветвайте да се разкарат от компютъра и да отидат да го осиновят или поне да го нахранят.

Всеки има лични проблеми и те трябва да си останат такива.

Всеки си има тежки дни. Проблемите не ги търсим, те сами ни намират. Семейството и близките ни хора са около нас да ни помагат в тези ситуации. Приятелите ви от социалните мрежи не влизат в тази категория. Рядко можем да получим помощ от тях.

Loading

Admin

https://Chat.FreeUniBG.eu