Забавно

Коя е най-трудната професия в света

video
play-sharp-fill

Американската рекламна агенция “Мулен” пусна обява за “най-трудната професия в света”. Обявата за работа е била публикувана онлайн, както и на страниците на печатните издания. Същевременно тя е била видяна от над 2,7 млн американци, но на същинското интервю за работа са се явили само 24 от тях.
о време на интервюто на кандидатите им се обяснява, че позицията изисква: да стоят прави през по-голяма част от времето, да работят около 135 часа на седмица, 365 дни в годината, без отпуск, без празници, без сън и без заплата.

Изискванията са шокиращи, но истината е, че фирмата, която търси да наеме работник за тази професия, е фалшива и е измислена от агенцията за целта на кампания.

Видеото с интервюираните събра над 1 млн посещения само за 24 часа и обиколи социалните мрежи.

Оказва се, че такава професия всъщност съществува и това е професията на.. майката. Тя се грижи за децата си непрестанно, без почивка и за без пари.

Въпреки, че участниците в началото са доста стреснати, когато осъзнават идеята на проведеното интервю, всеки един от тях не пропуска да изкаже благодарност към жената, родила го на този свят.

Loading

Admin

https://Chat.FreeUniBG.eu