Забавно

Как да накараш мъжа си да моли за още

Заглавието е категорично като играта на нашите футболни национали. Има Цецки, които знаят как да задоволят мъжете си така, че да молят за още. Има и такива, които не знаят, но искат да го направят. Този материал е за вторите, но и за Братоците, които заслужаваме поне едно от посочените неща.

Давайте, Цецки!

Сбъдвайте желания и ни накарайте да стигнем до фойерверките, докато кажем Абракадабра!

Не, сложно е, неква друга дума ше измислим по-лесна.

Бибитка от вратата

 

Всяко Брато има тегаво ежедневие – шефът му се прави на Лили Иванова, колегите му се правят за седмичното мачле, а скапаните сървъри на EA SPORTS прецакват и малките възможности за релакс на FIFA. Какво да направиш, Цецке? Посрещаш мъжо си на прага, хващаш го за макарите и слагаш ластичката на косата си. Натам вече е ясно, правиш бибитки, докато Братото не се свлече пред касата на вратата. След това го оставяш пет минути да се освести и го питаш дали му се пие бира. Готови сме да се обзаложим, че в рамките на два часа ще си удари една, мислейки за тоя момент.

Изненадай го

 

Разбира се, че гола! Знаеш кога се прибира от работа/лекции/Женския пазар/мач, така че ти просто си облечи най-ковренското облекло и го чакай на кревата. Дори и да ти влезе от вратата с репликата „къде си, ма, пача?“, ти му отвърни, „ще ме лижеш или да се оправям както мога“. Почти сме сигурни, че Братото ще скъса ахилес в опита да спринтира до леглото, което пък показва, че ще те лиже като Ласи, минимум.

В колата

 

Всяко Брато си е представяло, че е в главната роля в епизод от Fake Taxi. От къде знаем ние ли? Нека не се отклоняваме от темата. Пътувате за Чипровци, слушате „12 плюс 3“, защото СД-то не иска да чете дисковете със сръбско, а разговорите някак не вървят. Просто му кажи на твоя да отбие, хвани го за чепа и действай. Ще те брули като зряла мушмула, а после ще те моли да само да се возите, дори и до зоомагазина, който е на 200 метра от вас. Можем да се обзаложим!

Единия ни админ е много извратен, признаваме го.

Вкарай приятелка в играта

 

Е, факт е, че сме гледали адски много филми за възрастни, но също така сме чували истории, за които ревнуваме. Има Цецки, които са готови на всичко, за да задоволят своя приятел. В това число и да вкарат своя приятелка в леглото, за да разнообрази Братото. На такива жени можем да кажем само едно голямо БЛАГОДАРЯ! Може това да не ни се случи никога, но сме щастливи за онези, които са постигнали това. Наздраве, братоци, колкото и да сте малко!

Сложи си футболна фланелка

Футболът винаги е в основата на високите мъжки страсти. Жена по футболна фланелка е секси, дори и тя да е на ЦСКА 1948. Е, ако на гърба й пише Бастунов, може малко да се жегнеш, но това ще те мотивира да се докажеш. В общи линии, ако Цецката облече екип на противников отбор, който мъжът не може да понася, може да се надърви като кон и да иска да й разцепи като Англия-България насред „Васил Левски“.

Loading

Admin

https://Chat.FreeUniBG.eu