Забавно

Как да изглеждаш като лошо момче във фитнеса

Фитнесите са пълни догоре. Понякога даже ни се струва, че след 18:00 ч. и в кебапчийницата няма толкова народ. Да си як и с хубаво тяло винаги е било добра идея, да си в кондиция, да се чувстваш силен и здрав – още повече. Но напоследък фитнес манията стана вайръл. Ето защо сме длъжни да дадем няколко съвета на начинаещите фенчета на фитнеса, дето маат гащи до залата и не знаят баш как да съберат погледите там.

Съвет 1: Дрехите

С дочени дрехи на фитнес нема да стане. Влезни в АлиЕкспрес и си намери Ъндър Арморче, може и излинело, демек поизносено. Първо се почва от клина – нека е тесен, да ти очертава мъдете и да ти е над кокалчетата. За бельото не се грижи, щото ако клинът ти е на тая марка, бельото може и да е на Дино с жълтичко отпред.

След клин, взимаш маратонки. Пак същия бранд, щото ти си модерен, ве, брато! Нагоре задължително ръкавици, може и зимни с два пръста, така ше приковеш погледите сто процента. Тениската да е прилепнала задължително.

Съвет 2: Течност и кърпа

Два аксесоара да имаш винаги – неква цветна течност и кърпа. Течността да е в шише за вода и да е различен цвят. Така ше си мислят, че пиеш неква скъпа химия, а всички знаем, че това е просто безалкохолно „Цанков” или „Сайдер”. Боли те фарчето, нали и въглехидрат треа! Да не забравиш и кърпа – може да не се потиш, важното е да се бършеш.

Съвет 3: Тежестите

Слагай тежко, докато не се насереш в залата, брато. Ако си отишъл за внимание, срането ще го прикове. В крайна сметка нали тва се иска!? Тренирай с толкова тежко, че да си близо до херния. Изсипи тия черва отвънка, кво си ги държиш само за себе си? Ако все пак обаче сложиш по-малко тежести, напъвай се така, все едно си в кенефа. Да ти изпъкне жила на челото, да направиш кръвоизлив в белото на очите, да получиш хемороид. Ако тва стане, напъвал си се добре и си изглеждал страшен отстрани.

Съвет 4: Походката

Може в гърдите да си като на бегач предната гума, но кво от тва, бе? Важно е какъв вид си даваш. Ти си дзвер. Ходи като дзвер. Ръцете встрани, щото от перки не мое се съберат. Краката да лупат тежко на пети по пода. Гледай мръсно, все едно са ебали гаджето ти, макар че ти такова немаш и никога нема да имаш, ако продължаваш в същия дух. Боли те черния дроб – да, тва е от пиене. Боли те и кура – да, понеже не ти пука. Натискай здраво и в никакъв случай не бързай.

Съвет 5: Разговори

Избягвай разговори, освен ако не трябва да даваш съвети. Набележи си най-якия в залата, дето си личи, че има повече стаж от баща ти като таксиджия. Иди при него и му обясни къде греши. Кажи му, че тва упражнение не се прави така. Направи го на висок глас, за да те гледат със страхопочитание. Кажи му да се дръпне малко и да се поинтересува, понеже от аматьори ти е писнало. Тук требва да сме честни с теб – стой покрай камерата, за да може като ти избие 2-3 кътника, поне да го осъдиш.

Loading

Admin

https://Chat.FreeUniBG.eu