ИТ Новини

Ето колко iPhone-a могат да спрат куршум, изстрелян от АК-47 (Видео)

От време на време се публикуват новини за щастливците или нещастниците, чиито смартфони са унищожени от попадението на куршум. Айфоните, които се появиха преди няколко години направиха истинска революция в мобилната индустрия и са популярни не само със своя изключителен софтуер, но и със здравите си корпуси от алуминиева сплав. Замисляли ли сте се за това, че iPhone може да се използва като бронежилетка? Въпреки, че айфоните имат страхотни технически характеристики, дори и това най-добрият смартфон на Apple не може да спре куршум.

В YouTube са публикувани немалко клипове, в които различни ентусиасти стрелят по смартфони, таблети и какви ли още не електронни устройства. Благодарение на потребителя с псевдоним EverythingApplePro вече можем да разберем, колко точно айфона от различен модел могат да спрат куршум, изстрелян от автомат АК-47. Видеоклипът е заснет от различи ракурси и е гледан 3,4 милиона пъти.За всички, които не искат да изгубят 4 минути от така скъпоценното в наши дни време ще кажем, че куршумът е пронизал пет айфона и се е спрял в шестия. Последните два смартфона почти не са засегнати.

 

Това видео навярно ще се запази до следващия път, когато бъдат прежалени още няколко хиляди американски долара, за да тества здравината на айфоните.

Loading

Admin

https://Chat.FreeUniBG.eu