Забавно

Десет гаджета за Гришо

  • Проект за национална гордост посредством интимните завоевания на любимия ни тенисист

Всички обичат Гришо. Даже и онези, които не схващат напълно разликата между тайбрек и муй тай. Григор е млад, световноизвестен, харизматичен, богат и красив. В общи линии е обратното на това, което сме ние. Ето защо се радваме на успехите му като на свои (провалите му са си негови лични и по-добре да не ни занимава с тях).

Тенисът, като всеки друг спорт, обаче крие една коварна особеност – изисква се постоянство, за да си все на върха. А Гришо не е от най-постоянните. Уви, не всяко негово излизане на корта ни носи положителни емоции. Затова неволно компенсираме с удоволствието, което ни носят достиженията на хасковлията в интимен план. Не са много играчите, успели да забия две от настоящия топ 4 в женския тенис. Серина пропуснахме да я национализираме, ама Маша си беше отвсякъде и наша. След раздялата настъпи момент, в който националното ни себеусещане се поразклати. Гришо обаче бързо ни го възвърна с Никол Шерцингер, която е достатъчно известно име в попсредите, за да се почувстваме щастливи и ние. Гаджета ли са, не са ли – все тая. Важно е лаф да става. Видяхме колко струват пилотите във Формула 1, щом им крадем изгорите.

И все пак бившата на Хамилтън като че ли не е достатъчно добра партия за нашето момче.

Предлагаме ви кратък списък на евентуални завоевания, които ще накарат родния кибик да се усеща значим на гърба на спортиста, за да покажем, че българският мъж има световен потенциал, понеже Гришо и играе, и люби от наше име, нали така? Особено второто.

1. Симона Халеп. Румънската тенисистка, 3000 точки под Серина, но 1000 над Шарапова.

Положителна страна: Номер 2 в световната ранглиста, т.е. не е никак случайна. Плюс това е комшийка, с което показваме, че балканците сме голяма работа, няма какво да ни се обяснява Европейската комисия.

Отрицателна страна: Средностатистическият българин не я знае, а и не е достатъчно хубава. 60 кила на 168 см. Малко едричка ни идва, подронва ни авторитета.

2. Ронда Раузи. Американска UFC-звезда; и тя не е точно вейка, ама поне е яка и носи на бой.

Положителна страна: Достатъчно е известна, за да буди мачовски ракиен респект.

Отрицателна страна: Много лоши ключове прави и не знаем дали не е твърде сприхава в личния си живот. Освен това тези дни претърпя загуба от Холи Холм, след което й се наложи пластична операция. Ако не е д-р Енчев, нямаме доверие.

3. Моника Белучи. Вечният секссимвол и покорителка на еротичната ни фантазия от две десетилетия.

Положителна страна: Ще се радваме неистово, понеже ние винаги сме желали Моника да има нещо общо с нас. Наша Моника, един вид.

Отрицателна страна: Възрастовата разлика вече е осезателна, не че на Гришо му пука, ама все пак.

4. Майл Сайръс. Поп-звезда (с) чук.

Положителна страна: По-известна е от Никол Шерцингер, а и по-палава май.

Отрицателни страна: По-известна е от Григор Димитров, а и по-палава май.

5. Джоан Роулинг. Знаменита и безумно богата писателка, майката на Хари Потър. Стига с тия спортистки и певици.

Положителна страна: Може да увековечи Гришо в книга, доказано си пада по български играчи, щом Виктор Крум е базиран на Трифон Иванов. Книгите остават по-дълго от временните класирания в Световната ранглиста.

Отрицателна страни: Не сме сигурни дали Григор е чел Хари Потър, а на един етап във връзката това може да се окаже проблем.

6. Шарлийз Терън. Актриса и модел.

Положителна страна: Винаги сме мечтали за Оскар, пък било то и на витрината на гаджето на любимия ни спортист. То се брои почти като успех за българското кино.

Отрицателна страна: Сприхава ни се струва. Има да му се кара, като загуби от 74-тия в листата…

7. Цвети Пиронкова. Най-добрата ни тенисистка.

Положителна страна: По-силна тенис двойка от това няма да има, дори тандемът Бойко Борисов-Мартин Захариев. Можем да разчитаме, че Цвети ще убеди Гришо да играе винаги за България, а и потомството им ще е с най-добрият тенис ген. След това на министър-председателя, естествено.

Отрицателна страни: Щом досега не са станали гаджета, значи да не храним големи надежди.

8. Шакира. Знаете коя е.

Положителна страна: След избирането на Дилма Русеф, сега Южна Америка окончателно ще се докаже като наша територия. България на три океана!

Отрицателни страни: Езикова бариера. Григор май няма лингвистичната закалка на Стоичков.

9. Ангела Меркел. Министър-председател на Германия.

Положителна страна: Властна, известна, уважавана. Ще провежда добра социална политика спрямо момчето, а и ние можем да намажем снизходително отношение от страна на бундес-партньорите ни.

Отрицателна страна: Не е хубава. Ама, хич.

10. Том Харди.

Добре де, отплеснахме се, ама както е тръгнало….

Loading

Admin

https://Chat.FreeUniBG.eu