Забавно

Двоен ръст в продажбата на секс играчки

Пандемията затвори много бизнеси, но и даде тласък на други. Освен производителите на тоалетна хартия, тези на секс играчки също се радват на ръст в продажбите. Домашната карантина принуди хората по света да дават пари за удоволствия, различни от забранените в момента като барове, ресторанти и екскурзии.

Такава тенденция вече се забелязва в Дания. Там приходите на магазините, предлагащи такива продукти, се удвоиха.

„Щастлива съм, че правим добро в тези трудни времена, когато хората се чувстват уязвими“ – каза Матилде Маковски, съсобственичка на „Синфул“, най-големия специализиран магазин в страната. Eroti.dk е утроил продажбите по време на периода на изолация в сравнение със същия период миналата година. Най-много се търсят секс игри и играчки за двойки.

„Мисля, че е естествено, когато прекарваме повече време заедно, да искаме да се забавляваме повече“ – каза Маковски. – В трудни времена се грижим повече един за друг и това се отразява на сексуалния ни живот.“

Всеки ден магазинът изпраща по пощата 1500 пакета в Дания, Норвегия, Швеция и Финландия. В целия район продажбите за първата седмица на април са се удвоили в сравнение с миналата година. Датчаните са известни със слабостта си към удобствата, с това, че са сред най-щастливите хора в света и с либералното си законодателство, разрешило порнографията още през 1969 г.

Loading

Admin

https://Chat.FreeUniBG.eu