Новини

Да се гълта или не?

Тъй като интересът беше неочаквано голям към тази общо взето всеизвестна информация, останах с впечатлението, че всички имат незатихващ глад към всичко що е било цензурирано и като цяло отбягвано и не достатъчно дискутирано. В същото време обаче и те като заклети моралисти, четат, попиват и заклеймяват все едно СПЕРМА е мръсна дума!

Българинът страда от вредни предразсъдъци, когато стане въпрос за теми заклеймени от религия и комунизъм! Лично аз се надявам да не затворят или отлъчат от църквата някого, защото е прочел този текст и все пак, ако си мислите, че такава опасност съществува спрете с четенето до тук, защото мисля да ви предоставя още малко всеизвестни от практиката истини относно тази толкова неприлична дума СПЕРМА, СПЕРМА, СПЕРМА! СПЕРМАТОЗОИДИ!

Качество, количество и вкусови характеристики на СПЕРМАТА

Нормалната човешка сперма е средно гъста течност с бял, до жълтеникав или пък леко синеещ цвят, с много специфична миризма. Видът и количеството на спермата са индивидуални и зависят от честотата на семеизпразване. При по-честа дейност на половите органи тя е светло бяла и гъста. При продължително въздържание спермата става по-жълтеникава.

Обикновено за нормални стойности се приемат от 2 до 10 мл или от около половин чаена лъжица до цяла супена лъжица.

Вкусът на спермата зависи много от храната, която производителят и е приемал – ако е наблягал на ананасов сок – сладка, ако пие кафе – нагарчаща и т.н…

Болести, които се пренасят чрез сперма

Чрез спермата могат да се предават полово предаваните болести като СПИНсифилис,гонорея, трипер и др. Рискът от това намялява само презервативът.

ПРАВЕТЕ СЕКС С ПРЕЗЕРВАТИВ, когато не познавате партньора си или не сте сигурни един в друг и т.н…

Забелязват се и множество алергии, така че ако кихате, когато минете покрай тополи може и да се обринете, когато гълтате!

Това, което гледате по порно филмите се прави в следствие на множество изследвания, за да е сигурно, че е безопасно и аз лично смятам, че трябва да има надписи НЕ ПРАВЕТЕ ТОВА ВКЪЩИ ПРЕДИ МЕДИЦИНСКИ ПРЕГЛЕД!

Някакви учени обявиха, че са успели да извлекат сперма от стволови клетки, което пък породи огромна радост при всички хомосексуални жени, но в полседствие това се оказа спекула!

 

Loading

Admin

https://Chat.FreeUniBG.eu