Новини

Гейскандал! Волен и Деси Чуколов имат връзка! Оправяли се неведнъж?

Грандиозен скандал заформи Валери Симеонов при участието си при Люба Кулезич по Нова тв. Лидерът на НФСБ намекна, че снимките, които агенция ПИК първа публикува, били правени от мъж. Той аргументира твърдението си с кадъра, в който Сидеров е до статуя в Париж.

“Вижте облеклото на Сидеров, вижте тези къси панталонки , които са вдигнати чак до пъпа, изрязания потник и се сетете кой реагира най-лошо на скандала – Десислав Чуколов. Едва ли знаете, че прякора му в “Атака” е Чуколина”, разкри Симеонов.

Симеонов, който беше настойник на Сидеров преди да навлезе сериозно в политиката, заяви, че у спял да установи кой е хотелът във Варадеро, където са били Сидеров и компанията му.

“Мелия Варадеро” се казва”,  каза още Валери Симеонов. “5-звезден е, ние се обадихме там и ни пратиха фактура за престоя им. Там нощувката е над 1000 в местна валута, което е “само” няколкостотин евро. Цялата екскурзия е излязла 30-40 000 лева, като хората са били със семействата си.

“Кадрите на Волен не ме изненадаха. Аз съм го хващал в други скъпи хотели, когато с Деница Гаджева за 5 дена изхарчи 5 хиляди лева и пуши пури за по 320 лева”, изтъкна шефът на СКАТ.

“Мисля, че трябва да се разследва откъде са парите, които Сидеров харчи, за да ходи на такива скъпи почивки. Средствата определно не са от партийната субсидия”, категоричен е Симеонов.

540 000 лева са разходите на “Атака” за нейната телевизия и вестник. От тях 210 000 лева идват от партийната субсидия, изчислил Симеонов. Той попита – откъде се осигуряват останалите 330 000 лева месечно.

 

Loading

Admin

https://Chat.FreeUniBG.eu