Забавно

Възход и падение на най-смешните домашни порно клипчета Made in BG

Верни на своята мисия да се напъхваме и в най-тъмните ъгълчета наинтернет пространството, попаднахме на македонския сайт Motika.com.mk, в който прилежно бяха изброени 8 от най-смешните фрази, изречени в български аматьорски порно клипчета. Подобна класация нямаше как да не ни вдъхнови да извършим собствено разследване по темата. Все пак за нашенци става дума!

Така се стигна и до забавен момент – наложи ни се да гледаме порно по служба… Апорното, ех, порното… Потопихме се в един трагикомичен свят, изпълнен със стенания, въздишки и пиш… тящи момичета. Всичко това, подобаващо озвучено с класическа музика. Под звуците на световни величия като Азиски-Корсаков и ТониСторахманинов се развихря такава буря от емоции, че стъклата на автомобила ви ще се изпотят, без да е необходимо Кейт Уинслет и Лео Ди Каприо да правят любов в него. Но по същество…

Българските порно дейци творят основно в две направления. Първото е Аграрно-битовото, при което действието се разиграва в дълбоката провинция, обикновено след преобладаващо алкохолни сбирки, впоследствие прерастващи в пастОРАЛНИоргии. Характерното за този тип клипчета е наличието на повече от един индивид, употребата на радикално-изменена версия на българския език и както вече споменахме – “класическа” музика. Сюжетът следва популярната фабула “бой,нанане и сръбска музика” и протича на принципа “двама се клатят, третият ги снима”.

Популярни изразни средства за аграрно-битовата порнография са фрази като:

“Давай в устата, да изяде рода…”

“Глей ‘къв чувек, в червата напрао ми бъркаш”

“Б*х, тоз кон, б*х. 5 литра…”

“Лапай бахура, братче, лапай патката, бейби…”

Както и следния диалог, отнасящ се за едно еклектично (понеже е клекнал)копрофаго-орално изпълнение:

Важно уточнение: Съществото, участващо в този разговор, не подлежи на класификация и е трудно да бъде причислено към някакъв определен пол или форма на живот, позната на науката

То: – Майко, бегаййй…
Той: – Деа, аз са опуснах нещо…
То: – Ми опусна са ми, бегаааййй…

Второто основно тематично направление, което е и най-популярно сред родните кинематографи, е “Дом, сладък дом”, известно още като “класическото”, Действието се разиграва вкъщи на спокойствие, а разнообразието от сюжетни линии е голямо и включва от 1 до 4 и нагоре участници. Характерен за това направление е операторският похват, известен като “First Person Shooter”, при който действието е заснето от гледна точка на единия участник, обикновено този от мъжки пол. Към това направление спадат и суб-жанрове като “авто-оралният”, при който под прикритието на автомобила лирическият герой получава лирична заигравка със скоростния лост от страна на поддържащата героиня.

Всъщност тук е моментът да отбележим, че оралната любов, по-позната като “свирка”, заема централно място в по-голямата част от родните порно продукции, което говори за едно особено отношение на нашенеца към този вид сексуални отношения. Дали става дума за орална фиксация, модерно течение в порното или просто за творческа импотентност, оставяме на компетентните лица да преценят.

Характерните фрази за класическото домашно порно са:

“Ама не беее, сфирки и ша ма лижиш, аз за кво си мих полвин час п*тката, я не се засилвай!”

“Бъди старателно момиче – като чавдарчетата”

“Митко, Миткооо… нищо няа ти казвам. Ай ша закъснея за училище”

И диалозите:

Тя: – Миришат ти краката!
Той: – А?
Тя: – Миришат ти краката.
Той: – Ми то от чехлите…
Тя: – Чехлите не са прани от… [тук главната героиня (а в този случай тя наистина е героиня) не довършва изречението защото устата ѝ отново се заема с дейност, значително различаваща се от лингвистичната].

След като вижда, че нещата по отношение на задните части загрубяват и в тази дейност ще вземе участие и любимият ѝ крем за лице, дама на средна възраст предприема мерки да предотврати неизбежната козметична инвазия:

– Недей с крема, моля те. 

Разбирайки, че с обикновена молба няма да стане, дамата решава да засвири на тънката струна на партньора си и с плачлив глас добавя:

-Слънце, моля теее…

Партньорът обаче, като истински мъж – твърд и непоклатим, хладнокръвно прекършва в зародиш жалкия опит за съпротива с думите:

– Ше ти купя по-скъп… 

Случва се творческите търсения на българските любители на по-особеното кино да ни отведат до някои изненадващи артистични разклонения, неподдаващи се на класификация. Най-впечатляващото от които ни ситуира в една зимна гора под полите на Витоша. Това обаче не е от значение, защото всички участници са мъже, видимо незаинтересовани от съдържанието на дамските поли… Там сред студ и мраз двамата актьори (по съвместителство и режисьори) и техният оператор самоотвержено катерят заснежените склонове на планината в търсене на “мястото за е*ане”. И сред девствената природа (видимо само тя е такава) разиграват сюжет със следния диалог:

Той: – Краво, ела да ме е*еш. Краво, надървена ли си?
Кравата: – Мали има л… (онези неща, които излизат от дупето)! 
Той: – Къде? По мене?
Кравата: – По х… (рогчето на кравата) ми.
Той: – Е, нали се мих…!

Нататък нещата се развиват по уТВЪРДения сценарий и довеждат участника Той до състояние на задоволство, в което с премрежен поглед заявява “Кеф на буци… Още х-ве”

И тук започва развръзката значи. Как мислиш, читателю, ти? Ние клетите започнахме да плачем, започнахме в транс да крещим:
“Ужасно! Ужасно! – Снимаме (българите) порно сякаш сме примитивни козли!”…
И ако някой все пак попита: “Какъв ти ужас?! – те правят секс хората. Това е прекрасно, нали?” Ще му отговорим, че нищо прекрасно няма! В българското порно сексът е принизен до една нискобюджетна форма на забавление, където красотата от интимните взаимоотношения между хората е заменена от долнопробен сеир, в който задоволяването на низките страсти се извършва по начина, практикуван през палеозоя. Амин!

БОНУС – Осемте най-забавни фрази според Motika.com.mk:

1“Полека бе, тея гащи са ми нови!”

2. “Айде лапай го като банан”

3. “Вдигни го сам, че скоро се лакирах”

4. “Айде свършвай, че почна турския сериал”

5. “Леко бе! обърка дупките”

6. “Яж на бате Весо големото месо”

7. “Не плюй в тая чаша, утре вода ше пия от нея, бе!”

8. “Наклони го малко бе, опръска ми тапетите!” 

Loading

Admin

https://Chat.FreeUniBG.eu