Спорт

Вижте истината за Луис Суарес!

519decdecer4fd39d4a7
play-sharp-fill

519decdecer4fd39d4a7

Уругвайският нападател Луис Суарес за пореден път попадна в центъра на вниманието с ухапване на съперник.  Феновете из социалните мрежи веднага атакуваха футболиста, сравнявайки го с вампир, куче и Ханибал Лектър. Суарес бе разсипан от подигравки и критики в “Туитър” и “Фейсбук”, където е пълно с всякакви колажи. Повечето от тях са категорични, че уругваецът вече има нов прякор – Вампира. И прогнозират, че след някой друг месец той ще изсмуче кръвта на някой друг футболист. 

След като преди години заби зъби в ръката на Бранислав Иванович, сега нападателят захапа и италианеца Джорджо Киелини, макар и не толкова болезнено. 

Скандалният момент бе в решителния мач между Уругвай и Италия от груповата фаза на Мондиала в Бразилия, загубен от “скуадра адзура” с 0:1.  След поражението Италия последва Англия и отпадна от Мондиала, а “урусите” и Коста Рика се класираха за осминафиналите.
От ФИФА започнаха разследване по казуса, но чакат доклада на делегата на мача. Реферът Марко Родригес не видя нарушение на правилата и остави без последствия станалото в наказателното поле.

Loading

Admin

https://Chat.FreeUniBG.eu